La desobediència no hi cap a la presó, protegim la Revolució Integral

Estàndard

Aquesta campanya de cofinançament a verkami és una iniciativa col·lectiva impulsada pel grup de suport a Enric Duran, en el marc de la Revolució Integral , per finançar una estructura organitzativa de protecció per a que cap persona desobedient vagi mai a la presó.

Què volem fer?

  • Donar suport a la creació d’una estructura organitzativa per protegir la integritat física de l’Enric Duran i d’altres activistes compromesos amb la transformació de la societat, la Revolució Integral i la llibertat d’expressió, que en un moment donat siguin perseguides per les estructures judicials i repressives de l’Estat i dels poders econòmics, i vulguin escollir l’opció de la desobediència.
  • Donar suport a la investigació i el desenvolupament d’estratègies integrals per garantir que cap més activista desobedient sigui perseguit i amenaçat d’anar a la presó. Una d’aquestes línies de treball és la d’aprofundir en alternatives al sistema judicial i al també fracasat model penal basat en l’empresonament, amb la qual es vol beneficiar també a diversos col·lectius socials que en un moment donat poden veure’s afectats per mesures penitenciaries.
  • Fomentar la llibertat d’expressió a través de la difusió d’informació i contingut silenciat, que no s’estigui fent pública per la pressió dels poders establerts. Aquesta estructura permetrà també la consolidació de vies d’estudi i investigació que actualment no poden desenvolupar-se i que són fonts d’alliberació de coneixements relacionats amb la salut, la tecnologia, l’energia…

Els recursos d’aquesta campanya aniran destinats a cobrir les necessitats logístiques específiques d’aquesta iniciativa durant la fase inicial del projecte, etapa clau per al procés, doncs s’establiran els fonaments que permetran que la seva estructura organitzativa s’estengui progressivament. Més enllà d’aquesta campanya, i d’acord amb la dimensió dels objectius d’aquest projecte, les vies de finançament es diversificaran.

Perquè donar suport?

Donat que cada vegada s’està fent més arriscat defensar la llibertat d’expressió i el bé comú, es fan necessàries noves estructures autogestionades de protecció, que siguin capaces de fer-nos invisibles davant dels sistemes de control del poder en les seves diverses cares.

Vegeu tota la informació de la campanya >> Campanya cofinançament a Verkami

Més informació >> enricduran.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s