Croquetes de civada

Estàndard

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredients:

– 200g de flocs de civada

– sal

– 1 pebrot

– 1 pastanaga

– 1 ceba

– brou de verdures (tabmé es pot fer només amb aigua)

– 2-3 ous

–  pa ratllat

– oli

Preparació:

Es tallen les verdures a dauets ben petits i es fa un sofregit, al que se li poden posar espècies (comí, julivert…) i sal.

Entre tant, posem el brou de verdures en una olla petita o en una cassola i ho fem bullir amb els flocs de civada fins que quedi una pasta compacta.

Deixem refredar la pasta i ho barregem amb el sofregit de vedrudes. Rectifiquem de sal i espècies, si cal.

I ja tenim la massa per preparar les croquetes. Ara només cal mullar-se les mans (això és important, perquè sinó la massa se’ns quedarà apegada per les mans) i començar a donar forma a les croquetes.

Un cop preparades les croquetes, passem per ou i pa ratllat i ho fregim amb abundant oli.

Deixem que es daurin una miqueta…i ja tenim unes croquetes preparades!

Si li volem que el recobriment de les croquetes sigui més cruixent, es poden afegir flocs de civada o sèsam al pa ratllat.

Deixa un comentari